Archivo del sitio

Cursa per muntanya Caimari Epic Trail 2015

Sortida 28K a Estellencs aquest diumenge dia 30

Aquest diumenge repetirem la sortida que varem intentar el passat dia 8 a Estellencs, i que no varem poder acabar degut a una caiguda d’un company. L’hem allargada un poquet, fins als 28.6K i 1754D+, pujant a s’Esclop, encara que, qui vulgui fer menys distància pot baixar a sa carretera des de Ses Serveres (18.7K) o fer Sa Coma d’en Vidal, tornar a Ses Serveres i baixar (23.8K)

El recorregut complert comença per Son Serralta, cap a Planicia, Aljub dels Cristians, es Salt des Fonollar, per damunt des Penyal de Son Llarg cap a Son Jover fins abaix des Coll d’Estellencs, Font d’adalt (aquí agafam el recorregut de la K42), baixada des Puig, Coma des moro, Boal de ses serveres, Coma d’en Vidal, es Castellet, s’Esclop, tornam per sa Coma d’en Vidal cap a Ses Serveres de nou, Coll des Pi i Estellencs a temps de fer una cervesseta a sa cafeteria.

Quedam a les 8:00 al aparcament de davant del D’presión o a les 9:00 als rentadors d’Estellencs. Tothom que vulgui venir serà benvigut, animau-vos !

Volta a Estellencs i s'Esclop

 

Sortida 24K a Estellencs aquest dissapte dia 8

Aquest dissapte 8 de març tenim prevista una sortida de trail running per Estellencs, fent una volta per la vall i recórrer un bocí de la K42, en el mateix sentit de la cursa encara que en diferent ordre. Començam per Son Serralta, cap a Planicia, Aljub dels Cristians, es Salt des Fonollar, per damunt des Penyal de Son Llarg cap a Son Jover fins abaix des Coll d’Estellencs, Font d’adalt (aquí agafam el recorregut de la K42), baixada des Puig, Coma des moro, Boal de ses serveres, Coma d’en Vidal. Tornam per la vessant sud de sa Serra des Pinotells (que també és part del recorregut de la K42 encara que al principi) per baixar pes Pas de Cossi cap a Ses Serveres de nou, Coll des Pi i Estellencs a temps de fer una cervesseta a sa cafeteria.
En total, segons Google Earth 24,4K amb 1505D+.

Quedam a les 8:00 al aparcament de davant del D’presión o a les 9:00 als rentadors d’Estellencs. Tothom que vulgui venir serà benvigut, animau-vos !

Estellencs-Volta llarga a la vall-Coma d'en Vidal

Diumenge 9 sortida Valldemossa, Deià, Valldemossa

Aquest diumenge dia 9 començarem a anar fent bocins de la ruta de la Trail. Tenim previst fer el tram Valldemossa – Deià per Son Moragues, i tornar pes Pla des Pouet.

Surten uns 20K, en tenir el track actualitzarem s’entrada.

Finalment ens veim a les 8:00 directament al Carrer Xesc Forteza 21, Valldemossa.

Animau-vos !

Sortida dissapte: Esporles, Camí des Correu, Mola de Planícia

Dissapte 1 de febrer sortida des d’Esporles a Banyalbufar pel camí des Correu fins sa Mola de Planícia. Aproximadament 18K, 900D+

Quedam al aparcament de terra de davant del d’Presión a les 08:30, vos esperam !

Esporles-Mola de Planicia

Sortida Trail Torrent Coa Negre – Antenes d’Alfàbia

Demà sortirem a repetir la ruta del Torrent Coa Negre – Antenes d’Alfàbia que han fet avui en Jaume, Dani, Pep i companya, m’he quedat amb ses ganes i hem de cremar lo engreixat aquets dies. Qui s’apunti a les 8 al aparcament de D’presion i millor que confirmi per FaceBook si pot.

La ruta és aquesta, i la farem molt tranquils i reagrupant-mos o tornant enrerra a recollir als més lents, que hi ha gent apuntada que està sortint de lesions 😉

Torrent Coa Negre - Antenes d'Alfàbia